Succesvol Assens concept nu ook in Emmen.

Laatste update: 7 november 2018 00:00

ClubNu gaat naar Emmen! 

In Assen is ClubNU reeds een gevestigde naam, Drentse ondernemer Tessa de Wilde heeft in de laatste drie jaar 15 succesvolle edities georganiseerd, op 8 verschillende locaties. Vol enthousiasme over dit concept, kwam ze op het idee een ClubNU editie te organiseren in Emmen. “Meerdere Emmenaren toonden interesse, zowel potentiële gasten als ondernemers met mooie locaties.” aldus de Wilde. 

De eerste editie in Emmen vindt plaats op 26 januari 2019, en wel op een toplocatie: in de business lounge van voetbalstadion De Oude Meerdijk, thuishaven van eredivisie voetbalclub FC Emmen, met uitzicht over het voetbalveld. 

Bij ClubNU kan je stijlvol stappen: vrienden, een hapje, een drankje en goede muziek. Even stoom afblazen na een werkweek, het weekend vieren!

Een complete avond, waarbij je echt het gevoel hebt dat je UIT bent! Je bent gast en dus speciaal: het personeel is vriendelijk en bij entree krijg je een welkomstdrankje om te proosten op een veelbelovende avond. Lekkere muziek waarbij je nog steeds een praatje kan maken met elkaar. Als je avond vordert kun je lekker dansen. Het entertainment maakt de avond helemaal af.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.clubnu.nl

 

 

Tessa de Wilde Entertainment & Producties

Molenstraat
128
9402JS Assen

Tel.: 0612092407

Nieuws in Assen

Meer nieuws