BEDRIJVEN NIEUWS uit Assen

Film over Assen van de vorige eeuw in het Drents Archief

Assen: van vorstelijk bezoek tot voorjaarsmarkt. In oktober staat Assen centraal in de themafilm die in het Drents Archief draait. 

Eerste zand gestort op TT-baan

Maandagmorgen 10 september zijn op het TT Circuit Assen de werkzaamheden begonnen voor het wereldkampioenschap motorcross op 15 en 16 september, waarin Jeffrey Herlings de wereldtitel in de ‘koning...

Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief

Op vrijdagmiddag 14 september kunnen bezoekers deelnemen aan een rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het prachtige monumentale pand van het Drents Archief. 

Jeffrey Herlings kan geschiedenis schrijven in Assen

Nog nooit werd een Nederlander wereldkampioen in de ‘koningsklasse’ van de motorcross. Jeffrey Herlings staat op het punt om op eigen bodem geschiedenis te schrijven! 

Nieuwe locatie voor ClubNu - DNK

ClubNU betreedt op 6 oktober a.s. de 7e locatie in Assen. 

Drents Archief: Terug naar je schooltijd

In het Drents Archief draait in de maand september de film ‘Naar school’. De beelden uit de jaren ’30 t/m ’70 zullen bij veel mensen herinneringen oproepen. 

Escape Room testers gezocht!

Yankee Doodle Assen is op dit moment hard bezig 2 nieuwe Escape Rooms te realiseren. Deze Escape Rooms zijn vanaf september klaar voor gebruik, maar voordat deze open gaan zullen ze nog getest moet...