Kawasaki met Leon Haslam naar GAMMA Racing Day 

Laatste update: 22 mei 2019 00:00

Op 17 en 18 augustus vindt de 20e editie van de gratis racedag weer plaats op het TT circuit in Assen. 

Kawasaki Racing Team coureur Leon Haslam demonstreert zijn 300+ km/h snelle NINJA ZX10-RR World Superbike motor op het TT Circuit Assen tijdens dit evenement. 

Ter ere van de 20e editie van het evenement liet GAMMA een nieuw logo ontwerpen, dat door Leon Haslam tijdens het WK Superbike in Assen voor het eerst werd getoond. De aanwezigheid van het Kawasaki Racing Team wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe evenementpartner Kawasaki Benelux.

Henk Salomons van Kawasaki Benelux

”Ik ben zeer tevreden dat wij als Kawasaki Benelux partner zijn van dit geweldige evenement. Kawasaki maakt motoren met passie. Hoe mooi is het dan dat wij als Kawasaki kunnen bijdragen aan dit mooie evenement waar duizenden mensen op af komen die gepassioneerd zijn met alles wat met motoren te maken heeft. Wij zijn voornemens hier een mooie show van te maken met demo motoren, de Leon Haslam demo op de Ninja ZX-10RR, handtekeningsessies met onze coureur en een kijkje in de Kawasaki Racing Team Pitbox.”

Kawasaki Racing Team en Leon Haslam

Het Kawasaki Racing Team won maar liefst 5 wereldtitels met de indrukwekkende Ninja ZX10-RR. Leon Haslam is regerend Brits Superbikekampioen en staat met 2 podiumplaatsen op de 5e positie in de tussenstand van het wereldkampioenschap. De 35-jarige Brit stond al 41 keer op het WorldSBK podium waarvan 5 maal als racewinnaar. Haslam, bijnaam ‘Pocket Rocket’, is de zoon van 500cc Grand Prix-coureur ‘Rocket’ Ron Haslam.

20e editie

De GAMMA Racing Day 2019 wordt de 20e editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf eind juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro tot 25 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

 

TT Circuit

De Haar
9
9405 TE Assen

Tel.: 0900 3882488
www.ttcircuit.com

Nieuws in Assen

Meer nieuws