New Blues Festival Assen

20

Feb

New Blues Festival Assen

Laatste update: 25 juni 2019 15:40

Op zaterdag 28 september vindt opnieuw het New Blues Festival plaats.

Het festival wordt voor de vierde keer georganiseerd en heeft inmiddels een mooie status verworven onder de liefhebbers van kwaliteitsmuziek. De line-up is rond en met Ryan McGarvey, Aynsley Lister, Black Bottle Riot, Dave Chavez Band en Dave Warmerdam Band staat er weer een mooi gevarieerd programma!

Het New Blues Festival Assen is een gezellig evenement waarmee we jaarlijks op zoek gaan naar een mooie selectie artiesten uit binnen- en buitenland. Een plek waar bluesliefhebbers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en waar je je hart op kan halen als het gaat om het (verder) ontdekken van de Blues. De line-up geeft dan ook volop ruimte om nieuwe muziek te proeven, aangevuld met acts die al wat langer meedraaien.

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook, dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste New Blues nieuws!

New Blues Festival Assen is een samenwerking tussen de Bluesstichting Assen en De Bonte Wever en powered by D.I.A. Licht, geluid en beeld
 

Bron: bontewever.nl

 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17

Begindatum 28 september 2019
Einddatum 29 september 2019

Van 19:30 uur tot 01:00 uur