Luke Winslow-King in de Amer

17

Feb

Luke Winslow-King in de Amer

Laatste update: 5 september 2019 07:59

New Orleans is een stad met een rijke en veelkleurige muziekgeschiedenis. Luke Winslow-King woont er een jaar of vijftien en heeft zich er ondergedompeld in de verschillende muziekstijlen. 

Dat hoor je terug in veel liedjes die hij op zondag 15 september in De Amer (20.00 uur) zal brengen. Maar er is meer dan New Orleans. Luke Winslow-King groeide op in Cadillac , Noord-Michigan en ook daar werd hij muzikaal beïnvloed. In zijn muziek brengt hij vertrouwde meerdere nominaties op voor belangrijke prijzen. Ook deelde hij het podium met grote namen als Taj Mahal, Pokey Lafarge, Jack White, Chris Thile en de Rebirth Brass Band.

Op zijn meest recente album (Blue Mesa) laat Luke Winslow-King blijken dat hij zich blijft ontwikkelen. Hij is meer elektrisch gaan spelen en neigt wat nadrukkelijker naar de blues. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met zijn persoonlijke situatie. Zijn vorige album, I’m Glad Trouble Don’t Last, was ook al bue, want daarop verwerkte hij het verdriet van zijn echtscheiding. Uit de songteksten op Blue Mesa blijkt dat hij die klap nog steeds niet helemaal heeft verwerkt.

zondag 15 september 2019

Luke Winslow-King (Country/Folk/Blues/Rock)

De Amer in Amen

Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 19,00

 

De Amer

Amen 20, Amen

Begindatum 15 september 2019
Einddatum 15 september 2019

Van 20:00 uur tot 22:00 uur