Kulture Klub

12

Jul

Kulture Klub

Laatste update: 4 april 2019 15:48

Terug van nooit weggeweest: de 80s! Bij Kulture Klub vieren we het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren.

Want terwijl je rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio, en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub.

We gaan voor 80’s met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest.

Kulture Klub is ontstaan in poppodium Hedon in Zwolle en wij waren onder de indruk van de bijzondere sfeer die daar keer op keer wordt neergezet. Met dezelfde liefde als die we koesteren voor de 80’s  trappen we deze eerste editie in Assen lekker af in ons intieme Grand Café, waar uiteraard voldoende ruimte is om te dansen.

DJ’s bij Kulture Klub zijn Hans Stroeve en Jaap Brienen. Hans draaide in de jaren 80 al platen voor heel wat Zwolse dansvloeren. Jaap werd jaren later bekend als ochtend-DJ bij Radio 6. De twee vinden elkaar nu bij Kulture Klub in hun gezamenlijke liefde voor de muziek uit de 80s.

Regel alvast een oppas en nodig al je vrienden uit voor Kulture Klub. Let’s dance to Joy Division!

Bron en afbeelding: debontewever.nl

 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17

Begindatum 17 mei 2019
Einddatum 18 mei 2019

Van 21:00 uur tot 01:00 uur