Edwin Evers Band

21

Sep

Edwin Evers Band

Laatste update: 14 september 2020 13:18

Vijf jaar lang mogen we de Edwin Evers Band al ontvangen en elk jaar zijn we opnieuw onder de indruk van de ongekende klasse van deze topband.

En wij zijn niet de enige, want elk jaar verkoopt dit concert sneller uit dan het jaar ervoor met daardoor steeds meer mensen die te laat waren en dus niet helaas meer konden komen. En dus doen we het dit jaar anders en hebben we ze niet één, maar twee avonden uitgenodigd en wel op 27 EN 28 november!

De Edwin Evers Band is zo’n band waarbij we na afloop van een concert zoveel verzoeken krijgen om ze weer terug te laten komen dat we eigenlijk niet anders kunnen dan dat ook gewoon te doen. En met liefde, want oh wat is de band onder leiding van Nederlands’ bekendste (voormalig) ochtend DJ, Edwin Evers, steen,- en steengoed. En dus maken we ons op voor twee avonden met onvergetelijke optredens vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 aangevuld met recenter werk. Of zoals ze zelf aangeven:  “Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt en van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en medleys”.

De band bestaat uit: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

Aanvang : 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur

Voor meer informatie en prijzen: www.debontewever.nl
 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17

Begindatum 28 november 2020
Einddatum 29 november 2020

Van 21:00 uur tot 01:00 uur