De Amer biedt podium aan Drentse talenten

30

Mei

De Amer biedt podium aan Drentse talente...

Laatste update: 29 oktober 2019 08:34

Oprichter Ab Sligter van De Amer vond het van groot belang dat veelbelovend talent zich in Amen kon laten horen. Het concert op zaterdag 9 november (20.00) uur is helemaal in zijn geest. 

Hannah Mae (Emmen, 1998) en Ruud Fieten (Meppel, 1990) staan beurtelings op het podium.

Hannah Mae opent de avond. Zij maakt ontwapenende liedjes, die zo goed zijn dat ze niet zouden misstaan op een album van Taylor Swift of op de Nashville soundtrack. Hannah zal in De Amer ongetwijfeld haar allernieuwste nummers laten horen. Ze schreef ze samen met Daniël Lohues, Ilse de Lange en Stephanie Struijk. Het publiek in Amen zal benieuwd zijn wat die samenwerking heeft opgeleverd.

Na de set van Hannah Mae is het de beurt aan Ruud Fieten. Hij neemt zijn band mee. Ruud Fieten maakt filosofische folk. Hij schrijft doordachte, ambachtelijke liedjes met een ironische ondertoon en een kritische blik op de maatschappij. Met alleen zijn stem en gitaren wist hij al jaren op veel podia het publiek aan zich te binden. Vorig jaar besloot Ruud Fieten het grootster aan te pakken. Hij formeerde een band met bevriende muzikanten. Daarmee maakte hij een nieuwe EP: Mad Dogs in the Sun. Om de muziek te omschrijven komen termen als gruizige 70’s pop, artrock en altcountry voorbij. Het gaat in elk geval van groots en meeslepend tot subtiel en heel fragiel.

Twee Drentse beloftes in Amen, Ab Sligter zou het geweldig hebben gevonden.

Reserveren via: 06 8322 5680 of reserveren@cafedeamer.nl

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 19,00

 

De Amer

Amen 20, Amen

Begindatum 9 november 2019
Einddatum 9 november 2019

Van 20:00 uur tot 22:00 uur