VVV Assen

Bij het VVV Tourist Info Assen vindt u een breed scala aan wandel- en fietsroutes, zoals knapzakroutes, ruiterroutes, lange afstandswandelpaden en nog veel meer.

Daarnaast heeft de VVV kaarten van Assen en omgeving. Ook zijn er gidsen verkrijgbaar met overnachtingsmogelijkheden in Drenthe en andere provincies.

De VVV is de grootste aanbieder van cadeaubonnen in Nederland. Zo verkopen we de VVV Cadeaubon, nationale dinercheque, nationale Bioscoopbon, Fontanabon, de Bongo Bon en de Bol.com cadeaubon. De bonnen zijn verkrijgbaar in verschillende coupures en daarmee kunnen combinaties gemaakt worden, kortom voor ieder wat wils.

VVV Tourist Info Assen heeft een groot assortiment aan souvenirs. Uiteraard verkopen we Bartjes in allerlei soorten, maten en kleuren. Daarnaast hebben we allerlei Drentse producten, zoals zeep, streekproducten, theedoeken, t-shirts en sweaters, etcetera. Ook hebben we een assortiment Aap, Noot, Mies en Ot & Sien artikelen. Voor spellen als, Drenthe Memo, Drenthe puzzel en een Drents Kwartetspel kunt u ook bij ons terecht.Tot slot hebben we Hollandse souvenirs zoals klompen, molens, tulpen en een groot aantal Delfts blauwe producten.

De VVV is ook op vrijdagavond en de koopzondagen geopend!

VVV Assen

Vanderveen, Marktstraat 8-10
9401 JH Assen

Openingstijden

MAA. 12:00 - 18:00 uur
DIN. t/m DON. 09:30 - 18:00 uur
VRI. 09:30 - 21:00 uur
ZAT. 09:30 - 17:30 uur