Dio Drogisterij

Dio Drogisterij Warenhuis Vanderveen

Toonaangevend in schoonheid en gezondheid. Dat is waar D.I.O. voor staat. En als je het aan consumenten vraagt, klopt dat ook. Want D.I.O. is uitgeroepen tot Beste Servicedrogist van 2016! En daar zijn wij vanzelfsprekend apetrots op! U vindt D.I.O. op de begane grond van Warenhuis Vanderveen, bij ingang Kruisstraat.

Deskundig
Het personeel is professioneel opgeleid en gecertificeerd. Op die manier zijn wij altijd in staat klanten een goed een deskundig advies te geven.

Dichtbij
D.I.O. is een echte buurtdrogisterij. De D.I.O. drogist neemt de tijd, heeft een luisterend oor en heeft aandacht voor iedereen. D.I.O. istoegankelijk, benaderbaar en laagdrempelig.

Compleet
U vindt wat u zoekt bij D.I.O. Met een basisassortiment van ruim 16.000 artikelen biedt D.I.O. een uitgebreide keuze aan A-merk artikelen en een eigen huismerk: Idyl. Idyl staat voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en biedt een goed alternatief voor A-merken.

Vertrouwd en voordelig
De producten die D.I.O. verkoopt zijn altijd even vriendelijk geprijsd. Van A-merk tot Idyl, ons huismerk. Ook zijn er wekelijks aanbiedingen.

Kom eens langs en laat u verrassen.

Dio Drogisterij

Vanderveen, Koopmansplein 16
9401 EL Assen

Openingstijden

MAA. 12:00 - 18:00 uur
DIN. t/m DON. 09:30 - 18:00 uur
VRI. 09:30 - 21:00 uur
ZAT. 09:30 - 17:30 uur