De Gouberville

Mini-camping De Gouberville

Kleine, gezellige (familie)camping. Met de nadruk op rust en ruimte. Waar gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid hoog staat aangeschreven. Met 9 kampeerplekken, voorzien van 6 ampère stroom. Geschikt voor tenten, caravans en campers.

Op de camping staan verspreid enkel picknicktafels. Deze zijn door iedereen te gebruiken. Graag na gebruik weer terug zetten. Daarnaast kunnen camping gasten na overleg/op afspraak gebruik maken van de kookgelegenheid in de Goubervilla. Voor het koken wordt € 1,- pp gevraagd. Doordat wij meerdere overnachtingsmogelijkheden hebben, kunt u gemakkelijk met vrienden en familie op onze camping terecht. Niet iedereen heeft een caravan/tent of kan nog kamperen, maar zou wel graag met het kampeeruitje van de ‘familie’ meegaan. Dan kun je bij ons ook uitstekend terecht in één van meerdere overnachtingsmogelijkheden

Minder validen
Voor minder validen is het verblijf op een camping vaak een onoverkomelijke hindernis. Maar daar is op onze camping rekening mee gehouden. Ook bij het sanitair is rekening gehouden met minder validen. De douches en toiletten zijn ruim opgezet. Er is een speciale ruimte voor minder validen.

Sanitair
Ons sanitair is netjes en goed onderhouden en bestaat uit 6 ruimtes: drie toiletten, een douche, een wastafel  en een mindervalide ruimte. Deze mindervalide ruimte heeft een toilet, douche en wastafel. Buiten is een aanrecht met koud/warm water, een water tappunt en een uitstort voor het chemisch toilet

Regels
Bij uw verblijf bij De Gouberville staat plezier en gezelligheid voorop.

  • Laat het sanitair, afwasgelegenheid en chemische uitstort netjes achter.
  • Aankomst op de camping va 13.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 11.00 uur te verlaten.
  • Wilt u later op de dag vertrekken, dat kan in overleg. Hiervoor vragen wij een toeslag van €5,-.
  • Caravans/campers van normale lengte kunnen zonder problemen op onze camping. Extra lange caravans/campers kunnen in overleg op de camping.
  • Géén plastic onder de (voor)tenten.
  • Niet met auto’s op het terrein rijden tussen 22.00-07.30 uur.
  • Na 22.00 uur, avondstilte.
  • Ontvangt u bezoek, graag even doorgeven.

Mini camping de Gouberville is aangesloten bij: 
de VEKABO www.vekabo.nl
Stichting Vrienden op de Fiets www.vriendenopdefiets.nl

De Gouberville

Witterhaar 12
9405 VK Assen

Openingstijden

MAA. t/m ZON. 00:00 - 00:00 uur