Brasserie 21

Brasserie 21, een stoer en fris, nieuw restaurant in het centrum van Assen!

Een restaurant dat nergens mee te vergelijken is en waar een ongedwongen sfeer met oog voor detail de boven toon voert. Enkele belangrijke woorden; Gastvrij, Homemade, Urban, Lunch & Diner, Wifi spot, Ambachtelijk, Big Green Egg en Creatief.

“Bouw je eigen tosti” tijdens de lunch of “bouw je eigen hamburger” tijdens het diner, het is allemaal mogelijk. Denk daarbij aan het gebruik van een geweldige BBQ in de vorm van de ‘Big Green Egg’ bij bereiding van veel gerechten en het is duidelijk dat deze keuken tot bijzondere prestaties gaat komen!

De Brasserie is gelegen aan de Markt 21, het meest gezellige pleintje van Assen met een prachtig uitzicht over de Vaart. Op loop afstand van bioscoop en theater de Nieuwe Kolk, het stadscentrum van Assen en zijn kunstzinnige Drents museum.

Naast goede wijn, zal er ook extra aandacht zijn voor speciale bieren. Brasserie 21 is de plek waar u kan genieten van een heerlijke lunch of later in de middag relaxt kan genieten van onze speciale ‘Brouwerij borrel’ en niet te vergeten dineren vanaf 17.00 uur. En alles uiteraard waar mogelijk biologisch en met gebruik van streekproducten.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs, wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Wij heten u, samen met ons enthousiaste team, van harte welkom.

Brasserie 21

Markt 21
9401 GT Assen

Openingstijden

MAA. 12:00 - 21:00 uur
DIN. t/m ZAT. 11:00 - 21:00 uur