Bodega Manolitos

Zodra u Bodega Manolitos binnenstapt wordt u verwelkomt door eigenaar en gastheer Manos Tsantirakis. Zijn doel is om met Bodega Manolitos een stukje Griekse gezelligheid, Spaanse allure en Zuid Amerikaanse vriendelijkheid te creëren, maar dan wel overgoten met een dosis Nederlandse nuchterheid. Als gastheer staat hij dagelijks op de vloer om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Bodega Manolitos is een tapas/wijnbar gevestigd op de Markt, naast de Kop van de Vaart, wat beschouwd wordt als één van de mooiste locaties van Assen. Een plek waar het gezellige Assense sfeertje is gecombineerd met Mediterrane ongedwongenheid. U bent hier meer dan welkom om kennis te maken met typische wereldse tapas & een ruime keuze in voortreffelijke wijnen en bieren. Bodega Manolitos heeft een Mediterrane uitstraling, compleet met prachtige marmeren bar, Spaanse invloeden en een open keuken. U kunt verschillende tapas los bestellen en ze met een goed glas bier of wijn laten smaken aan de bar. Wilt u liever een complete maaltijd nuttigen, dan verwelkomen wij u graag aan één van onze tafeltjes. Uiteraard kunt u ook zalig vertoeven op ons knusse terras.

Manos Tsantirakis: "We willen on...

ze gasten een mediterraans gevoel laten beleven door hen te laten genieten van eerlijke tapas en voortreffelijke wijnen. Dus thuiskomen in Assen, maar je toch in het buitenland wanen." Dit doel is duidelijk terug te vinden in de inrichting: een marmeren bar, houten tafels ingelegd met Spaans kunst, een open keuken en grote kasten vol wijnen. Maar ook een Jupiller en Peroni tap. In de keuken van Bodega Manolitos wordt het eten met passie bereid. De kok voelt zich zichtbaar thuis in de open keuken, waar hij graag contact maakt met de gasten in het restaurant, en houdt ervan op verzoek iets bijzonders klaar te maken. Aan de hand van uw voorkeuren gaat de kok aan de slag met dagverse ingrediënten. Schroom dus niet om de keuken een specialiteit van de chef te vragen!

 

Bioscoop

Theater

Eten & Drinken

Bodega Manolitos

Markt 15
9401 GT Assen

Tel.: 0592331011
er1@penthion.nl

Openingstijden

MA. t/m DO. 16:00 - 23:00 uur
VR. t/m ZA. 16:00 - 02:00 uur
ZO. 16:00 - 23:00 uur