Nieuwe locatie voor ClubNu - DNK

Laatste update: 24 augustus 2018 00:00

ClubNU betreedt op 6 oktober a.s. de 7e locatie in Assen. 

Een locatie moet aan allerlei voorwaarden voldoen om er een feest in te kunnen geven. “Toch”, vertelt Tessa de Wilde trots, “verrassen wij ons publiek op 6 oktober met al de 7e prachtige locatie.”

De allereerste edities van ClubNU vonden plaats bij Fellini, nu Villa Tapas. Een stijlvolle entourage, waarbij de toon voor ClubNU direct werd gezet. Daarna volgde de Hertenkamp. Deze locatie leent zich perfect voor gezellige dansfeesten. Met een kleine 300 gasten per editie werd een sterk fundament voor ClubNU gebouwd. 

De 10e editie moest natuurlijk goed gevierd worden! Tessa maakte een sprong in het diepe door naar Hotel Van Der Valk te gaan met ClubNU, in deze prachtige zaal konden wel 500 mensen. Dat was nogal een groot verschil, zouden er wel genoeg kaarten verkocht worden? Dat bleek al snel: binnen 3 dagen was de jubileum editie uitverkocht! Door twee extra zalen te openen kon Tessa uiteindelijk 750 mensen een leuke avond bezorgen en daarmee bracht Hotel Van Der Valk ClubNU ‘to the next level’. 

Maar Van Der Valk had nog niet alle kaarten op tafel gelegd. De indrukwekkend grote Ballroom-zaal, beneden, werd de volgende locatie voor ClubNU. Een sfeervolle, winterse ‘Moulin Rouge’ editie volgde en liet een totaal andere kant zien van ClubNU én het hotel. 

Toen Tessa eind 2017 de ontwikkelingen zag van de bouw bij De Bonte Wever, was ze vastbesloten een primeur te maken in de Purple. Een succesvolle samenwerking kwam tot stand en tijdens deze waanzinnige editie ging het dak eraf! 

Dit najaar betreedt ClubNU het podium van De Nieuwe Kolk. Het publiek zal ervaren hoe het voelt om backstage te zijn. De rode stoelen van de prachtige theaterzaal als achtergrond creëren een echt wow effect. “Dit wordt er één voor in de boeken, dat beloof ik je”, aldus Tessa de Wilde

 

Wanneer en waar?

6 oktober 2018, 21:00-02:00 uur

De Nieuwe Kolk Assen

Tickets á € 20,00 : www.clubnu.nl

 

Tessa de Wilde Entertainment & Producties

Molenstraat
128
9402JS Assen

Tel.: 0612092407

Nieuws in Assen

Meer nieuws