Escape Room testers gezocht!

Laatste update: 15 augustus 2018 00:00

Yankee Doodle Assen is op dit moment hard bezig 2 nieuwe Escape Rooms te realiseren. Deze Escape Rooms zijn vanaf september klaar voor gebruik, maar voordat deze open gaan zullen ze nog getest moeten worden. Wil jij testen?

Voor de nieuwe Escape Rooms met de namen 'The Riddlers Game Room' en 'The Mystery at the Music Bar' zoekt Yankee Doodle testers. 

The Riddlers Game Room

The Riddler is de vaste vijand van Batman en krijgt bij Yankee Doodle Assen zijn eigen Escape Room. In deze Escape Room laat The Riddler jullie allerlei verschillende raadsel en puzzels oplossen. Kom erachter waar The Riddler zijn volgende misdaad gaat plegen!

The Mystery at the Music Bar

Deze Escape Room is het walhalla voor de muziekliefhebber. Alle soorten muziek komen hier aan bod. Van classics uit de jaren ’60 en ’70, tango, salsa en nog veel meer! Een makkie voor de echte muziekliefhebber zou je denken. Maar niks is minder waar! Can you solve the mystery, or do you get lost in music?

Wil jij testen?

Wil jij één van deze twee kamers komen testen? Dat kan helemaal gratis en voor niets! Het enige wat jij hoeft te doen is je team op te geven vóór donderdag 23 augustus via de website van Yankeedoodle (www.yankeedoodle.nl/escaperoomstesten).

Vergeet niet door te geven welke van de twee escape room jullie willen gaan testen. Yankee Doodle Assen kiest middels een loting vervolgens een aantal teams uit. De teams die zijn geselecteerd krijgen een mailtje met een uitnodiging. Heb jij je wel ingeschreven, maar ben je niet uitgenodigd om te komen testen, dan krijg je in ieder geval een leuke kortingscoupon die een maand lang geldig is!

 

Nieuws in Assen

Meer nieuws