Drentenaren met korting naar DTM Assen

Laatste update: 31 augustus 2020 00:00

Inwoners van de Provincie Drenthe en mensen die de provincie een warm hart toedragen, kunnen met korting naar het eerste publieksevenement van het jaar op het Circuit van Drenthe. 

Tijdens DTM Assen op 5 en 6 september promoot de organisator LDP International samen met Marketing Drenthe een speciale ‘Drenthe tribune’ op de GT-tribune van het TT Circuit Assen.

Met de afgelasting van de jaarlijkse TT en vele andere evenementen op het TT-circuit vanwege het COVID-19-virus is er sprake van forse economische schade in de Provincie Drenthe. Met de ‘Drenthe tribune’ wil de organisatie laten zien dat het in overleg met het TT-circuit en de Veiligheidsregio tóch gelukt is om op verantwoorde wijze twee publieksevenementen op poten te zetten.

De première van de DTM-autoraces op het TT Circuit Assen in juli vorig jaar was goed voor duizenden dag- en meerdaagse bezoeken aan de provincie Drenthe. Dit jaar worden er maximaal 10.000 bezoekers toegelaten verdeeld over 6 tribunes, die middels een geplaceerd boekingssysteem vooraf een stoeltje op de tribune dienen te reserveren. De taluds en paddock blijven gesloten voor bezoekers. Een uitgekiend verkeersplan voorziet dat bezoekers direct achter de door hen geboekte tribune parkeren.

De Nederlandse ronde in het prestigieuze toerwagenkampioenschap wordt de vierde race op de DTM-kalender. Veel aandacht in Assen zal uitgaan naar de Poolse Formule 1-ster Robert Kubica en de Nederlander Robin Frijns. Deze laatste ontpopt zich dit seizoen als een vaste waarde op het DTM-podium.  Ook Audi titelverdediger Rene Rast, die traditioneel een grote schare fans meebrengt vanuit Niedersachsen wordt verwacht vooraan mee te doen.

Een tribunekaart voor de ‘Drenthe tribune’ kost 49 euro minus 10% korting en kan tot vrijdag 4 september 18.00 uur online gereserveerd worden via Drenthe.nl/dtm. Alle kopers dingen bovendien mee naar het winnen van een geheel verzorgd privéverblijf op het TT-circuit. Meer informatie over het evenement is te vinden op dtm-assen.com.

 

TT Circuit

De Haar
9
9405 TE Assen

Tel.: 0900 3882488
www.ttcircuit.com

Nieuws in Assen

Meer nieuws