Cheers Assen introduceert 'Zondagmiddag live'

Laatste update: 14 februari 2018 00:00

Zondagmiddag het nieuwe uitgaan in Assen. 

Carolien Vegter van Cheers, Elton Joseph van EJMP en Jan Postma van de Bluesstichting Assen zijn een nieuwe samenwerking aangegaan voor live muziek in de binnenstad. Vanaf begin februari jl is Cheers zondagsmiddag's geopend van 15:00 tot 20:00 uur en biedt een podium aan diverse bands die live hun muziek ten gehore brengen. 

Cheers is een jaar geleden overgenomen door Carolien Vegter. Zij is het café sindsdien doorlopend aan het vernieuwen. Het pand is verbouwd en biedt nu een variëteit aan maaltijden, proeverijen en andere mogelijkheden om lekker te eten en drinken. Daarnaast is het aantal activiteiten uitgebreid om Cheers het café van allé Assenaren te maken: weekendborrels op donderdag en vrijdagmiddag, pubquizzen, verhuur voor feesten en partijen, dj en klaverjasavonden. Hier zullen in de toekomst ook nog  nieuwe evenementen aan toegevoegd worden. Ook staat zij open voor nieuwe ideeën vanuit de markt.

Met de wekelijkse optredens van diverse bands wil Cheers de zondag middag in de binnenstad nieuw leven inblazen. Wij verwachten met de live optredens een nieuw publiek van muziekliefhebbers te trekken. Juist in de middag en vooravonden is er weinig te doen in de stad.

Live muziek past sowieso heel goed binnen Cheers nieuwe stijl. Met deze wekelijkse programmering van opkomende en gevestigde bands willen we blues- en soul in Assen ook buiten het Asser blues weekend een podium geven. Er zijn zoveel liefhebbers in deze omgeving! Iedere week een andere band met steeds een wisselend muziekgenre. 

Voor zondag 18 februari staat komt het akoestische Spectrum Music optreden in de Zondagmiddag live. De entree is gratis en is voor alle leeftijden toegankelijk. De bezoekers zijn welkom vanaf 15 uur.

 

Foto: Lammert Aling

 

Cheers Assen

Kerkstraat
27
9401GV Assen

Tel.: 06-46287464
http://www.cheersassen.nl

Nieuws in Assen

Meer nieuws