Aftrap zomerprogramma de Gouverneurstuin

Laatste update: 29 maart 2018 00:00

Op zondag 8 april a.s. vindt de aftrap plaats van het zomerprogramma ‘…In de Tuin’ van de Gouverneurstuin. 

Op initiatief van het Cultureel Hart Assen hebben vertegenwoordigers van cultuur, MKB/VVV en Horeca de handen inéén geslagen om ervoor te zorgen dat de Gouverneurstuin een fijne plek is waar regelmatig activiteiten plaatsvinden.

Tijdens de aftrap gaan we terug in de tijd. Oude tijden herleven met trapautootjes én politieagent van het Jeugdverkeerspark. Er vinden ook tal van andere activiteiten plaats waaronder ‘maak je eigen auto’, ‘op de foto in het verleden’, een foto expositie van het Drents Archief en swingende muziek uit de jaren ’50 van de formatie E-klein. Het programma vindt plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor jong en oud.

Het zomerprogramma ‘…in de tuin’

Het zomerprogramma ‘…in de tuin’ is een programma voor en van iedereen. De culturele instellingen van het Cultureel Hart Assen zorgen voor de programmering van cultuuractiviteiten op zondagen en voor de aftrap op 8 april. Op de andere dagen, woensdag tot en met zaterdag, staat de programmering van het zomerprogramma nog open. De initiatiefnemers nodigen iedereen uit om leuke activiteiten aan te melden. Dit hoeft geen kunstactiviteit te zijn, yoga in de tuin of bijvoorbeeld bootcamp in de tuin behoort ook tot de mogelijkheden. Heb jij een leuke activiteit die je op een van deze wil organiseren? Dat kan! Je kan jouw activiteit aanmelden bij Stichting Phusis via het emailadres info@stichtingphusis.nl.

Het zomerprogramma ‘…in de tuin’ is een initiatief van het Cultureel Hart Assen, vertegenwoordigers van cultuur, MKB/VVV en Horeca. Ze hebben de handen inéén geslagen om ervoor te zorgen dat de gouverneurstuin een fijne plek is waar regelmatig activiteiten plaatsvinden.

Hapje en een drankje op het terras van de theekoepel

Van april tot en met september is het ook mogelijk om van woensdag tot en met zondag te genieten van een hapje en een drankje op het terras van de theekoepel. De horecavoorziening wordt verzorgd door Stichting Phusis.

 

Bron: Dit is Assen

 

Nieuws in Assen

Meer nieuws