Tribute To The Cats Band

16

Jul

Tribute To The Cats Band

Laatste update: 7 februari 2018 10:29

The Cats, grondleggers van de palingsound in de jaren ’60, één van Neerlands grootste bands in de periode ’68 – ’75 en bakermat voor vele bands en artiesten uit het Volendamse circuit. 

De originele band bestaat helaas niet meer, maar met de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven inblaast, wordt een mooi stuk van dat gemis ruimschoots gecompenseerd.

Wekelijks treedt de band op voor een grote schare fans waaronder velen die vroeger ook bij de concerten van The Cats zijn geweest. Hierbij sluiten ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje vol Cats-klassiekers als ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ veel gezelligheid en plezier beleven.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend in onder meer Next One, Stampvast en Fiësta: Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en Jack Stroek hebben de tijd van The Cats nooit meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats anno 2018 nog steeds los maakt.


Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur

Ticket prijzen
Normaal: € 21,00
Avondkassa: € 21,00

Hotelgasten:
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten

Bron: De Bonte Wever

 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17

Begindatum 20 april 2019
Einddatum 20 april 2019

Van 20:30 uur tot 23:00 uur