Opvoedweek van start met lezing Marina van der Wal

Laatste update: 8 oktober 2014 10:27
Pubers laten we het gezellig houden’, dat is de titel van de opvoedlezing waarmee Marina van der Wal op dinsdagavond 7 oktober de opvoedweek heeft geopend.

Pubers laten we het gezellig houden’, dat is de titel van de opvoedlezing waarmee Marina van der Wal op dinsdagavond 7 oktober de opvoedweek heeft geopend. Naast de opvoedlezing kunnen ouders op woensdagochtend met hun jonge kinderen naar Ballorig. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd organiseert het Drents Archief op woensdag en vrijdagmiddag activiteiten. Verder vindt woensdagavond een jongerendebat plaats.
‘Tel tot tien’ is dit jaar het motto van de opvoedweek. Ruim 2,5 miljoen Nederlanders zorgen dagelijks voor hun gezin. Opvoeden is plezier maken, doorzetten, geluk en stress, genieten en geduld. Dit alles komt samen in het motto ‘ik tel tot tien’. Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt ook dit jaar weer een gevarieerd programma voor iedereen.
De opvoedlezing is net als voorgaande jaren in MFA Het Schakelveld in Baggelhuizen en begint om 20.00 uur. Meer informatie over de opvoedweek is te vinden op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin Assen www.cjgassen.nl.

Nieuws in Assen

Meer nieuws