Noordelijk G-tennistoernooi 31 augustus - ATV de Hertenkamp

Laatste update: 21 maart 2019 00:00

Stichging De Deerhunters organiseert op zaterdag 31 augustus, samen met diverse vrijwilligers die erg nauw betrokken zijn bij de G-tennissers, het Noordelijk G-tennistoernooi op ATV de Hertenkamp.

Diverse verenigingen uit het Noorden hebben toegezegd deelnemers naar het toernooi af te vaardigen. Om alles in goede banen te leiden zijn er diverse commissies opgericht om een groot succes te maken van dit evenement. Op dit moment zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Stichting Deerhunters is in 2015 opgericht door leden van ATV de Hertenkamp, met als doel om Assen nog meer als sportstad op de kaart te zetten. Tennis is hierbij natuurlijk de basis.

Het G-Tennis is en blijft één van de belangrijkste pijlers van stichting Deerhunters. De Deerhunters bieden op woensdagavonden, tijdens de training van onze enthousiaste G-tennissers, ondersteuning aan de vaste groep vrijwilligers. Met eerdere toernooien blijken de Deerhunters in staat te zijn evenementen te organiseren waar zowel deelnemers als familieleden van de G-tennissers elk jaar naar uitkijken.

Wanneer er meer nieuws is over het G-tennistoernooi zullen we jullie weer informeren. Noteer dus zaterdag 31 augustus alvast in je agenda! Onze G-tennissers zullen het erg waarderen als er veel mensen aan de kant staan om ze aan te moedigen.

Sportieve groet, 

Stichting Deerhunters

 

Stichting de Deerhunters

Hertenkamp
9
9401 HL Assen

Tel.: 1
www.deerhunters.nl

Nieuws in Assen

Meer nieuws