Game Nite at the movies - DNK

Laatste update: 24 juli 2020 00:00

Nadat DNK in mei van start ging met Game NITE waarbij er vanuit huis online gegamed kon worden, komt er nu een vervolg in de vorm van twee masterclasses. 

Tijdens deze masterclasses staan de games Fortnite en FIFA centraal en komen er e-coaches en e-sporters aan het woord. Na afloop van het programma krijgen de bezoekers de film Sonic te zien, welke gebaseerd is op de populaire Sega videogame.

In augustus komt DNK met interactieve zomerprogrammering voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Met Game NITE at the movies wordt er een vervolg gegeven aan de eerder online gehouden Game NITE. Game NITE at the movies bestaat uit twee masterclasses waarbij bezoekers alles te weten komen over gaming en e-sporten. Donderdag 6 augustus is de eerste editie welke in het teken staat van het populaire spel Fortnite. E-sporter Notarez vertelt samen met coach Floris Buurman hoe het is om e-sporter te zijn. Hoe wordt je e-sporter, wat komt er allemaal bij kijken en hoeveel gamed een e-sporter eigenlijk per dag?

Donderdag 13 augustus staat Game NITE at the movies in het teken van het spel FIFA. Deze avond zijn Marcel Drent en Leroy Miggels te gast. Drent is teamcaptain esports bij FC Emmen en Leroy Miggels is e-sporter bij FC Emmen. Een avond voor iedereen die alles wil weten over FIFA, beter wil worden in het spel of zelfs ambities heeft om e-sporter te worden. 

Het publiek krijgt de kans om al hun prangende vragen met betrekking tot gaming te stellen en er is zelfs een kans op een duel tegen één van de e-sporters op het grote bioscoopscherm. Beide masterclasses worden afgesloten met de supersonische film Sonic. Sonic is een live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Meer informatie en aanmelden via dnk.nl

 

Theater/Bioscoop de Nieuwe Kolk

Weiersstraat
1
9401 ET Assen

Tel.: 0880128888
dnk.nl

Nieuws in Assen

Meer nieuws