Klaucke Tweewielers

Klaucke Tweewielerhuis is al jaren de fietsspecialist van Assen en omstreken en onderscheidend door onze professionele werkplaats en gespecialiseerd personeel.

Of het nu om een Racefiets, Mountainbike, E-bike ,stadsfiets  of kinderfiets gaat, voor alle soorten hebben we de specialisten in huis. Wij zijn geen dozenschuivers of webwinkel en nemen alle tijd voor de klant. Samen met u proberen we, onder het genot van een kopje koffie of thee, erachter te komen wat voor u de beste fiets is en alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Jarno en Annemieke zijn gedreven en gepassioneerde ondernemers. Naast liefde voor het vak staat het fietsen en alles wat daar mee te maken heeft, centraal in huize

Klaucke.

 

Fietsmeting en Customizing

Wielersport doe je voor je plezier. Dat plezier kan aardig verpest worden door een verkeerd afgestelde fiets. Daarom bieden wij al jarenlang de mogelijkheid om een professionel fietsmeting (Bikefit) uit te voeren en op basis van de resultaten de fiets en schoenplaatjes af te stellen.

Ook al heeft u de fiets niet bij ons gekocht, wij bouwen uw fiets om naar uw wensen. We stellen uw fiets af op uw lengte en passen het materiaal aan mocht dat nodig zijn

 

Klaucke Tweewielers

Venestraat 95
9402GK Assen

Tel.: 0592866142
info@klaucketweewielers.nl

Openingstijden

MA. t/m WO. 10:00 - 19:00 uur
DO. Onbekend
VR. 10:00 - 21:00 uur
ZA. 10:00 - 17:00 uur
ZO. Onbekend